In vergelijk met dat van Koning Willem Alexander is mijn inkomen per maand nihil. Ondanks dit verschil in inkomen weet ik niet wat verlammende honger is. Heb wel vaak lekkere trek. Woon in een riant huis en bezit twee fietsen. Sliep tot op heden altijd in een eigen niet al te zacht bed. Behalve in de vakantie tijdens het kamperen, dan slaap ik uit pure luxe op een andere ondergrond. In feite niks aan de hand dus. Ik leef echter niet onder een steen. Weet dat er gezinnen zijn van vier personen die per maand evenveel te besteden hebben als wat ik met mijn AOW en pensioen binnenhark.

Onaangekondigd verschoven aardlagen in Turkije en Syrië met als gevolg een enorme humanitaire ramp. Duizenden doden en gewonden. Totale verwoesting van vastgoed en infrastructuur. Met dramatische en ingrijpende gevolgen voor de bevolking in de komende decennia. Om de slachtoffers, die alles verloren hebben direct te helpen, startte Giro 555 een landelijke actie. Naar vermogen stortte ik nog dezelfde dag een bedrag en houd voldoende over om verder te leven.

Waar ver weg aardbevingen plaatsvonden komen in onze tuin evenals ieder jaar sneeuwklokjes, krokussen en narcissen uit de grond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *